PITAVERNE MORTSEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2283 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitaverne Mortsel. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 21:41 eigenlijk meer dan 2 uren extra pepper gevraagd, was te veel
24 nov 2022 om 21:44 Levering: aangebeld terwijl ik aangegeven had om het niet te doen. Dus baby wakker. Eten: Vlees was te hard gebakken, en slaatje was niet lekker. Eerste keer dat het zo is tegengevallen. Normaal ben ik altijd fan!
24 nov 2022 om 18:51 Kregen gewone pitta inplaats van kip.looksaus ipv currysaus en gewone cola in plaats van light. Laatste keer dat we hier nog bestellen.
22 nov 2022 om 23:36 Snelle bezorging en het eten was goed
22 nov 2022 om 7:43 Alles was goed pita's waren goed lekker salade en vlees was goed
19 nov 2022 om 20:10 Superlekker kip en frietjes
18 nov 2022 om 21:40 koud , verbrand , en doordrongen van regenwater ...
18 nov 2022 om 13:44 Really big portion, very hot still & delivery on time
18 nov 2022 om 8:07 Ze waren meer dan een uur te vroeg dus frieten plat tegen dat man thuis was. Ik had kip feta, geen feta gezien en kip was helemaal niet lekker. Precies namaak
17 nov 2022 om 23:14 Alles was nog goed warm. Ook de frietjes waren goed gebakken en warm. Het heeft mij goed gesmaakt
17 nov 2022 om 9:16 Eten was lekker! Bestelling liep mis. Na een telefoontje ging men het in orde brengen. Dat gebeurde niet. Ik moest nog eens bellen om opnieuw te klagen. Niet leuk! Uiteindelijk na +1,5u toch gelukt!
15 nov 2022 om 9:34 Er was geen sla voor bij de pita's, Het waren wel grote porties, Goede verpakking maar ze houdt geen warmte bij (aluminium), beter zou zijn in bakjes van piepschuim bijvoorbeeld. Al bij al toch zeer tevreden.